Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Finlandsparken, Vejle Denmark

Der foretages forbedringer i det jyske, og et af de områder, der udføres sådanne forbedringer, er i Vejle.

20-11-2018 13:14:00

Case Study detaljer

Utterslev Skole, Københavns Kommune

HAGS har i tæt samarbejde med skolen, tegnet og fået udviklet et lækkert område for skolens udskoling.

07-08-2018 12:32:00

Case Study detaljer

Fløng Skole, Høje - Taastrup Kommune

Efter en god dialog med flere fra Fløng Skole er det i tæt samarbejde blevet til helt nye udeområder på skolen.

07-08-2018 10:45:00

Case Study detaljer

Get more inspiration from other installations all around the world

Se alle casestudier
Search Advanced Close

Udendørs byggelegeplads til leg og læring

Vores legepladsfirma producerer udendørs leg og læring gennem udfordrende legepladser. Skab din egen byggelegeplads eller udvælg en af vores allerede opbyggede legepladser. Køb en legeplads, der tilbyder indlæring og sjov gennem vores legepladsleverandør.

Klassiske Legepladser 3-14 år

Kombinerer roligere aktiviteter for yngre eller mindre selvsikre børn på jordniveau samt spændende fysiske udfordringer på det øvre niveau.

Se Produkt

Klassiske Legepladser 1-5 år

Tilbyder unge børn stimulerende legemuligheder og bidrager positivt til deres fysiske og mentale udvikling. 

Se Produkt

Naturleg

Vores Robinia-legesortiment kan prale af et naturudseende, der passer ind i bymæssige eller grønne områder på en harmonisk måde. 

Se Produkt

Temalegepladser

Forvandl din legeplads til en eventyrdestination med vores slots- og pirattema legeenheder, der er fyldt med fantasifulde legemuligheder og alderstilpassede fysiske udfordringer. Multiplay-enhederne, specielt designet til børn i alderen 3-5, er fremstillet af slidstærkt HPL(højtrykslaminat) og nordisk fyrretræ.  

Se Produkt

Legepladser i stål

Disse multiplay-enheder er fremstillet af robust strukturelt stål, de kombinerer mange forskellige legemuligheder og tilskynder børn til at klatre, hoppe, springe og rutsje

Se Produkt

Forhindringsbaner i stål

NRG er baseret på at udvikle et barns fysiske færdigheder, samtidig med at man fremmer social interaktion og færdighedsopbygning. Det modulære design giver dig mulighed for at skabe konfigurationer, der er skræddersyet til dit område og budget. 

Se Produkt

Gynger og Gyngesæder

Vores gynger leveres i forskellige materialer og stilarter, og passer til alle behov med hensyn til plads og budget, lige fra klassiske træenheder til iøjnefaldende stålkonstruktioner såsom Viper eller Scorpion. 

Se Produkt

Fjederdyr og Vipper

Vippedyr, en absolut favorit, tilbyder yngre børn fantasifuld leg og bidrager positivt til deres fysiske udvikling. Oplev vores dyreformede individuelle eller multibruger designs og fuldend din legeplads. 

Se Produkt

Karruseller og snurreredskaber

Fra vores nemt tilgængelige Spinmee-karruseller til de innovative Mobilus-snurreredskaber, tilbyder vores roterende legeenheder en stimulerende og meget social legeoplevelse. Karruseller og snurreredskaber har også stor brugerkapacitet og er gode til at supplere en multiplay-enhed. 

Se Produkt

Forhindringsbaner

Legebaneelementer, i stål eller naturtræ, for at skabe udfordrende og spændende balancebaner, så børn kan teste deres koordineringsevner og opbygge selvtillid. Forhindringsbaner er en god tilføjelse til skolens legeplads eller i grønne områder.

Se Produkt

Legepaneler

Vores udvalg af legepaneler, med en række forskellige spil og aktiviteter, tilbyder unge børn lærerige legemuligheder, der understøtter deres kognitive og sociale udvikling. En god og sjov måde til at fremme læsefærdigheder og kreativitet!

Se Produkt

Rutsjebaner

Et udvalg af fritstående rutsjebaner tilføjer endnu flere sjove aktivitetsmuligheder til dit legeområde. Vælg et dyreformet design til et tema-projekt eller installér en af vores rutsjebaner designet til montering på en skråning, for at få mest muligt ud af dit rum og skabe en stimulerende anlagt legeplads. 

Se Produkt

Svævebaner

Svævebaner giver en følelse af eventyr til ethvert legeområde og børn kan ikke få nok af de stimulerende og sjove svæveture. 

Se Produkt

Dynamiske redskaber

Legeenheder, der bevæger sig og drejer rundt, som f.eks. vippefigurer, karruseller og gynger, giver børn en sjov, spændende og fornøjelig oplevelse. 

Se Produkt

Sand & Vandleg

Et sensorisk sortiment, herunder sandkasser, legeborde og vandenheder, der giver børn mulighed for at eksperimentere med teksturer og mængder. 

Se Produkt

Klatrenet

Vi kan både bygge en klatrebane, et klatretårn og et klatrestativ. Vi tilbyder blandt andet vores ikoniske PlayCubes til en klatring, der både giver fornøjelse og udfordring. 

Se Produkt

Legehuse & Legepaneler

Legehuse fremmer rollespil og social interaktion, og pædagogiske legepaneler understøtter børns kognitive udvikling og kreativitet. 

Se Produkt

Tilbehør og overflader

Udstyr din legeplads med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, såsom stødabsorberende underlag og meget mere. 

Se Produkt