Header image

Tango Gyngesæde – Sjov med hvert sving

 

Nyhed – Tango gyndesæde fra HAGS.

Hos HAGS er vi stolte af de værdier som vores produkter giver, og vi vil blive ved med at promovere interaktion og kommunikation imellem generationer under leg. Vores nye Tango gyngesæde tillader at en voksen (eller ældre barn) kan gynge ansigt-til-ansigt med et lille barn, hvilket forstærker positiv samspil imens at man har det sjovt.

Med vores erfaring og ekspertise indenfor design og innovation, ville vi forsikre at der er maksimum komfort og sikkerhed for børn med forskellige evner, uden at skulle gå på kompromis med selve legen. Vuggesædet har bag- og side støtte for at sikre positionering og forsiden af sædet er formet som en hånd hule for at give barnet tillid til at lege. Gyngesædet møder sikkerhedsreglerne og standarder fra EU.

Ikke nok med at gyngesædet møder sikkerhedsreglerne og standarder fra EU, så er Tango gyngesædet en unik tosædet sammensætning som er designet til at kunne passe ind i de fleste gyngerammer – som gør det perfekt til næsten alle legeområder.

    Alle komponenterne er lavet af holdbare og robuste materialer. Sædet er lavet af plastik og er til rådighed i 3 forskellige kæde muligheder:
  • Plastik Overtrukket
  • Pletfri Stål
  • Galvaniseret Stål

Vi vil meget gerne fortælle dig mere, kontakt os på  +45 35 27 40 40