Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Solvangskolen

På skolen i Farum er der siden sommeren 2015 sket en del fornyelse af uderummet.

18-07-2018 16:12:00

Case Study detaljer

Store Magleby Skole, Dragør Kommune

På skolen her i Dragør er der opsat et 6-tårns uniplay motoriktårn, med forhindringer skolen selv var inden over.

18-07-2018 14:05:00

Case Study detaljer

Engstrand Skolen, Hvidovre Kommune

På skolen i Hvidovre er der sket megen fornyelse de sidste par år. Der er opsat Arena Boldbaner med helstøbt gummi. Der er opsat 8-tårns original Uniplay legeplads, foruden trampoliner, snurreleg mv.

22-05-2018 12:16:00

Case Study detaljer

Get more inspiration from other installations all around the world

Se alle casestudier
Search Advanced Close

Viper rebgynge

Stil, holdbarhed og sjov... Viper har det hele og har forvandlet ture til legepladser til en spændende oplevelse for mange børn over hele landet. Da vi lige har solgt vores 250. enhed til Corby Borough Council (East Carlton Country Park), syntes vi, det var den rette tid til at anerkende og fejre dens succes over hele landet. Lanceret i 2010 på et tidspunkt, hvor markedet blev oversvømmet med generiske gynger, skabte Viper et stort postyr med det moderne look og innovative design. Her er årsagen til, at den blev bredt anerkendt af brugere og reparatører lige fra starten:

Viper rope swing

Viper'en bliver fremstillet af slidstærke materialer, kræver begrænset vedligeholdelse, og den robuste pulverlakeret stålramme og solide 8 mm galvaniserede stålkæder garanterer mange års problemfri anvendelse. Den er også fuldt certificeret til BS EN 1176.

 

Dens multibruger-konfiguration og anderledes form betyder, at den kan bruges på flere måder. Større børn og teenagere kan stå på den og gradvist øge hastigheden ved at bruge deres kernestyrke til at opbygge momentum, mens yngre børn kan nyde en behagelig gyngende bevægelse under tilsyn af en omsorgsperson. Mødre og fædre kan endda sidde og gynge på den, mens de nyder en hurtig sludder! Med dens inkluderende design og den optimale pris pr. bruger, vil Viper være et værdifuldt supplement til din legeplads.

Viper rope swing