Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Engstrand Skolen, Hvidovre Kommune

På skolen i Hvidovre er der sket megen fornyelse de sidste par år. Der er opsat Arena Boldbaner med helstøbt gummi. Der er opsat 8-tårns original Uniplay legeplads, foruden trampoliner, snurreleg mv.

22-05-2018 12:16:00

Case Study detaljer

Vibeskole, Ullerslev

"HAGS forstod at omsætte vores ønsker og behov, og samtidig var HAGS gode til at komme med spændende ideer vi ikke selv havde tænkt på."

14-05-2018 10:37:00

Case Study detaljer

Daginstitutionen Ringertoften, Københavns Kommune

Inde på Nørrebro ligger denne grønne oase. Da vi var til gennemgang på opgaven, var det meste af udstyret nedslidt. Vi kom med en ny helhedsplan, hvor vi også inkluderede beplantning mv.

09-05-2018 10:09:00

Case Study detaljer

Get more inspiration from other installations all around the world

Se alle casestudier
Search Advanced Close

Tango Gyngesæde - Sjov i alle gynger

Tango ansigt-til-ansigt gyngesæde

Dette unikke design fremmer interaktion og kommunikation gennem leg mellem børn og voksne. Vores nye Tango gyngesæde tillader en voksen (eller et større barn) at gynge ansigt-til-ansigt med det lille barn, hvilket forbedrer positiv interaktion, samtidig med, at det selvfølgelig er sjovt.

Tango face-to-face swing seat intergenerational play

Med vores erfaring og ekspertise inden for design og innovation, ønskede vi at sikre maksimal komfort og sikkerhed for børn med forskellige færdigheder, uden at gå på kompromis med legeværdierne. Børnegyngesædet har ryg- og sidestøtte for sikker brug, og forsiden af sædet er udformet som et håndgreb til barnet, hvilket giver dem selvtillid til at lege.

Tango face-to-face swing seat intergenerational play

Udover at opfylde sikkerhedsforskrifterne og -standarderne fra EU er Tango gyngesædet en unik topersoners konfiguration*, der er designet således, at den kan monteres på de fleste gyngerammer - hvilket gør den perfekt til næsten ethvert legeområde.

Alle komponenter er fremstillet af slidstærke og bøjelige materialer. Sædet er lavet af plastik og leveres med 3 mulige valg af kæder:

  • Plastbelagt #8053219
  • Rustfri stål #8053217
  • Galvaniseret stål #8053218

Tango swing seat