Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Engstrand Skolen, Hvidovre Kommune

På skolen i Hvidovre er der sket megen fornyelse de sidste par år. Der er opsat Arena Boldbaner med helstøbt gummi. Der er opsat 8-tårns original Uniplay legeplads, foruden trampoliner, snurreleg mv.

22-05-2018 12:16:00

Case Study detaljer

Vibeskole, Ullerslev

"HAGS forstod at omsætte vores ønsker og behov, og samtidig var HAGS gode til at komme med spændende ideer vi ikke selv havde tænkt på."

14-05-2018 10:37:00

Case Study detaljer

Daginstitutionen Ringertoften, Københavns Kommune

Inde på Nørrebro ligger denne grønne oase. Da vi var til gennemgang på opgaven, var det meste af udstyret nedslidt. Vi kom med en ny helhedsplan, hvor vi også inkluderede beplantning mv.

09-05-2018 10:09:00

Case Study detaljer

Get more inspiration from other installations all around the world

Se alle casestudier
Search Advanced Close

Skab et indbydende udendørs siddeområde med vores samlingssteder

Samlingssteder giver teenagere et sikkert og indbydende område til socialt samvær, som de kan anvende som deres eget. Det stilfulde åbne design giver en følelse af ejerskab og får større børn til at føle sig værdsatte; det tillader også naturlig overvågning samtidig med at voksnes indblanding minimeres. Forskning har vist, at tilbud om passende faciliteter specielt designet til at imødekomme behovene hos ældre unge kan bidrage til at reducere antisocial adfærd og forbedre trivselen for områdets beboere. Når de er placeret i nærheden af​et sportsfacilitet, er udendørs læskure også et godt sted for tilskuere at se kampen, mens de beskyttes mod vejret. Lakeret i blåt og sølv og med de særprægede buede stolper, er det et perfekte supplement til Arena MUGA-serien.

HAGS outdoor seating area in steel

Strukturerne skabes gennem en kombination af celler, og hver celle kan rumme op til to brugere. Det åbne design giver mulighed for udsyn hele vejen rundt, for bedre sikkerhed, og sæderne er vinklede for at forhindre folk i at overnatte der. Bagpaneler kan tilføjes for at give øget vejrbeskyttelse. Disse valgfrie paneler giver stadig mulighed for at se ind i strukturen, samtidig med at der beskyttes mod vind og regn.

Et polyethylen sædepanel er tilgængeligt i stedet for stålstængerne, for at give ekstra siddekomfort. Begge siddepladsmuligheder kan anvendes til en multi-cellekonfiguration, for at give alternative typer af siddepladser. For optimal fleksibilitet kan bagpanelet bruges enten helt eller delvist i en multi-cellestruktur.

Et robust, hærværkssikkert produktsortiment

Ved at være konstrueret af stærkt strukturelt stål har samlingsstederne en fremragende holdbarhed og kræver begrænset vedligeholdelse. Rustfri stålsamlinger med sikkerhedsskruer gør det mere hærværkssikkert.

Udvidede garantier

Da vi er overbeviste om, at vores samlingssteder vil holde i lang tid, tilbyder vi en livstidsgaranti på strukturelt stål og 5 år på pulverlakeringen.

Relaterede produkter