Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Utterslev Skole, Københavns Kommune

HAGS har i tæt samarbejde med skolen, tegnet og fået udviklet et lækkert område for skolens udskoling.

07-08-2018 12:32:00

Case Study detaljer

Fløng Skole, Høje - Taastrup Kommune

Efter en god dialog med flere fra Fløng Skole er det i tæt samarbejde blevet til helt nye udeområder på skolen.

07-08-2018 10:45:00

Case Study detaljer

Mosede Skolen, Greve Kommune

Mosedeskolen har over de seneste par år fået opsat boldbur, minibaner, multibaner, og forskellige legepladser.

19-07-2018 12:02:00

Case Study detaljer

Get more inspiration from other installations all around the world

Se alle casestudier
Search Advanced Close

Design din egen brugerdefinerede multisportsbane med Arena-systemet

Arena multisports court MUGA

Vores Arena produktserie leveres med forskellige standardkonfigurationer, der opfylder forskellige krav, men du har måske brug for en boldbane, der er skræddersyet til dit budget, område eller samfundsbehov. Da Arena er et modulært system, der giver maksimal fleksibilitet, kan du designe din egen brugerdefinerede struktur på ingen tid. Her er et par enkle trin at følge:

Etablering af legeområdet

Det er vigtigt at planlægge størrelsen på din ARENA DUO korrekt for den pågældende lokation og for brugerne. Vælg om du vil have "målmure" eller et komplet system, og vi ordner resten.

ARENA DUO-paneler er som standard 2,515 m brede, men vi kan afkorte bredden på enkeltpaneler for at opnå den ønskede systemstørrelse.

Vælg panelhøjder og typer

Vælg op til 4 højder: 1 m, 2 m, 3 m og 4 m solidt, fuld højde panelsystem. Panelerne på 1 m leveres med et sikkerhedsgelænder for at forhindre uheld.

Vælg mellem Standard ARENA DUO eller Super Rebound paneler. Super Rebound paneler er forstærkede op til 1,2 meters højde af den oprindelige væghøjde med et netmønster på 50 x 66,6 mm.

Vælg din indgang

Alle indgangsporte og chikaner er designet til at give nem adgang for alle via den 1,2 m brede åbning. Der er også mulighed for adgangsporte til køretøjer for at give adgang til f.eks. ambulancer og kommunale køretøjer.

Tilføj siddepladser og læafskærmning

Udvisningsboks, Tilbagelænet, Mødelokale, Samlingssted og Hub-siddepladser (fritstående) er alle specielt designet til at supplere vores MUGA-sortiment og til at give mulighed for hvile og tilskuersiddepladser.

Vælg din farve

ARENA DUO har som standard blå paneler med sølvfarvede stolper eller skovgrønne paneler med lime-grønne stolper. Der er mulighed for brugerdefinerede farver efter anmodning.

Arena multisportsbane

Kontakt os

Har du spørgsmål eller gerne vil vide noget om vores produkter, kan du kontakte os via telefon, fax, e-mail eller direkte på vores hjemmeside. Hvis du ikke ved, hvem du skal snakke med hos HAGS, eller hvis du gerne vil komme i kontakt med en bestemt person, er du velkommen til at ringe til vores reception, som så vil viderestille dig.

Danmark

HAGS Danmark
Drejergangen 1B
2690 Karlslunde
Danmark

Følg HAGS: